Technische inspiratiedag

Gezonde en comfortabele schoolgebouwen

Een gezond binnenklimaat in schoolgebouwen is een fundamentele voorwaarde voor het welzijn van de gebruikers. De verantwoordelijkheid hiervoor wordt grotendeels bij de technisch adviseurs en coördinatoren gelegd. Maar waar liggen de verbeterpunten? Wat zijn recente oplossingen en ontwikkelingen? Welke kosten zijn daaraan verbonden en hoe praktisch toepasbaar zijn ze?

Om u een antwoord te geven op deze en andere vragen organiseert het CVGS een technische inspiratiedag met als thema ‘Gezonde en comfortabele schoolgebouwen’.

Wij doen hiervoor beroep op een selecte groep experts uit de industrie. Zij kennen als geen ander de concrete oplossingen om het binnenklimaat in uw school te optimaliseren en delen hun kennis en expertise in verschillende werkdomeinen: luchtkwaliteit, visueel comfort, akoestiek, thermisch comfort, energie en ergonomie.

Tijdens deze geheel verzorgde studiedag nodigen wij u uit om op hoog niveau te discussiëren met vakgenoten en experts. Door kennis en ervaringen te delen, komt u samen tot nieuwe inzichten en realiseerbare oplossingen. Geen saaie productpresentaties, maar korte, interactieve speeddate-sessies in kleine groepen.